Vi hjälper dig att lösa dina ytbehandlingsbehov

Vi har lång erfarenhet av att lösa olika kunders behov, när det gäller ytbehandling för att förlänga livslängden på detaljer, ge detaljer ett bra rostskydd mot tuffa miljöer samt höja detaljernas finish när det handlar om exempelvis inredningar.

Blästringen är betydelsefull för vidhäftningen

Vi blästrar med sand eller aluminiumoxid, för att få en ren och bra yta till efterföljande lackering.

Läs mer

Isblästring

Isblästring (med torris, CO2) för rengöring av verktyg, maskindelar, ytbehandlade detaljer är en perfekt metod som inte påverkar formytan, utan lämnar en ren yta som ökar livslängden på verktyget/detaljen.

I första hand utför vi arbetet i våra egna lokaler, men har också möjlighet att utföra isblästring i kundens lokaler men behöver tillgång till luft och elektricitet.

Läs mer

Våtlackering

Vår personal har lång erfarenhet och bred kompetens, när det gäller all form av våtlackering.

Några av  fördelarna;

  • Våtlackering lämnar en mycket jämn och fin yta
  • Våtlackering ger en lång livslängd på detaljen, då skikten kan byggas upp till önskade tjocklekar och färgsystemen väljas för olika miljöer
  • Våtlackering kan utföras i en stor skala av kulörer och glans

Många av våra kunder kräver dokumentation t.ex. skikttjocklekar, glans, temperatur, fukt – vi mäter enligt kundens önskemål och utfärdar intyg.

Läs mer

Pulverlackering

Vi har möjligheten att köra detaljer med kort leveranstid och vi tittar gärna på er kravbild och val av eventuell förbehandlingsmetod för bästa möjliga slutprodukt.

  • Metoden ger en slitstark, hård yta
  • Pulverlackering har en lång livslängd
  • Pulverlackering kan utföras med de flesta RAL-kulörerna

Vi kan även erbjuda pulverlackering på detaljer med maxmått 1,6 x 1,5 x 3,7 meter (BxHxL).

Läs mer

Specialuppdrag

Vi har blästrat och lackerat många skiftande produkter och vi vet att det mesta går att lösa. Stort som smått – Vi har målat flygplansmodeller likväl som fullstora flygplan till flygmuseum i Linköping och lastbilssläp. Vi har även målat stora blomurnor och ampelhållare, skåpsluckor till elevskåp på en skola och mycket mer.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett prisförslag

KLICKA HÄR